Varukorgen är tom

Boxer 100/100 - Kampanjpris 299 kr/mån i 12 månader

Boxer Bredband 100/100 Mbit/s

Bredband 100/100 Mbit/s passar perfekt för dig som vill surfa, streama film eller spela online. Vilka behov du eller din familj än har så kan ni räkna med ett stabilt och snabbt bredband.

GRUNDERBJUDANDE

299 Kr/mån

Startavgift: 0 Kr Bindningstid: 12 månader Uppsägningstid: 1 månader

› För dig som har flera uppkopplade enheter.
› Enkelt att komma igång.
› Ingen startavgift.

Använd en egen router eller beställ en trådlös router hos vår kundtjänst.

Beställning

– Beställ tjänsten här i portalen.

– Besök boxer.se/fiber

LEVERANSINFORMATION

Hårdvara ingår inte. Du kan köpa till en WiFi-router vid bindningstiden 12 mån för 595 kr via vår kundservice på telefonnummer 90 111.

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR

Kampanjpriset 299 kr/mån gäller under hela bindningstiden på 12 månader, därefter gäller ord pris 339 kr/mån och med 1 mån uppsägningstid. Ingen startavgift tillkommer.

ÖVRIGT

Betalningsalternativ
Autogiro: 0 kr
E-faktura: 0 kr
Pappersfaktura: 39 kr
Boxer TV-access AB levererar bredband, tv och telefoni till svenska folket. Vi strävar efter att erbjuda de tjänster som bäst fyller våra kunders behov på ett enkelt och flexibelt sätt. Boxers utbud till marknaden är både bredbandsfiber i öppna nät och digitala TV-sändningar via marknätet. – det du använder när du har en vanlig TV-antenn.

Kundservice

Telefon: 0771 21 10 00
Öppettider:08-21
Kontaktvägar: kundservice@boxer.se