Varukorgen är tom

TV + Bredband + Telefoni

TV + Bredband + Telefoni för endast 557 kr/mån

› För dig som vill ladda ner bilder och musik, spela online och streama film.
› Välj dina 8 favoritkanaler
› Enkelt att komma igång.
› Ingen startavgift.

GRUNDERBJUDANDE

557 Kr/mån

Startavgift: 0 Kr Bindningstid: 0 månader Uppsägningstid: 1 månader

Bredband 100 passar perfekt för dig som vill surfa, streama film eller spela online. Vilka behov du än har så kan du räkna med ett stabilt och snabbt bredband. Just nu får du som köper Bredband100 även kanalpaketet Flex8 till ett riktigt bra pris.

Flex8 - 8 valbara tv-kanaler
Med Flex8 plockar du själv ihop dina 8 favoritkanaler och kan enkelt byta till nya favoriter varje månad. Du väljer från ett brett utbud av underhållning, fakta, dokumentärer, barn- och ungdomsprogram, film, serier och sport.

Pris router: 1295 kr
Kortavgift TV: 0 kr
Öppningsavgift telefoni: 0 kr
Minimidebitering telefoni: 19 kr
Pris TV-box: 1495 kr
Frakt (TV-box/router): 99 kr

LEVERANSINFORMATION

Tack för din beställning!

Du kommer att få en orderbekräftelse via mail inom några dagar. Om du har frågor så är du alltid välkommen att kontakta kundservice på 0771 21 10 00!

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR

Du har rätt att ångra din beställning inom 14 dagars från det att du mottagit orderbekräftelsen som skickas till din e-post.

ÖVRIGT

Boxer TV-access AB levererar bredband, tv och telefoni till svenska folket. Vi strävar efter att erbjuda de tjänster som bäst fyller våra kunders behov på ett enkelt och flexibelt sätt. Boxers utbud till marknaden är både bredbandsfiber i öppna nät och digitala TV-sändningar via marknätet. – det du använder när du har en vanlig TV-antenn.

Kundservice

Telefon: 0771 21 10 00
Öppettider:08-21
Kontaktvägar: kundservice@boxer.se