Varukorgen är tom

Stabilt internet & 17 Kanaler

Bredbandsbolaget 100/100 + Fiber TV

• Byt bredband & tv-paket när du vill

• Prisbelönt kundservice med längre öppettider

• Premium-router & HD-box ingår(Värde 1749kr)

• TV & Stream på dina villkor, på alla skärmar

GRUNDERBJUDANDE

568 Kr/mån

Startavgift: 590 Kr Bindningstid: 12 månader Uppsägningstid: 1 månader

29 Kanaler En bra blandning av underhållning, sport, fakta och film. Se i HD-kvalitet för en skarpare tv-upplevelse i ljud och bild.
11 Playtjänster Pausa, spola, starta om ett program från början via tv-tablån i din tv-box.
BBB Stream Streama favoritserier och program.

• Frakt & kortavgift: 0kr (Värde 190kr)
• Trådlös premium-router & tv-box för HD: 0kr (Värde 1749kr)

Extra allt, överallt.
Med Bredbandsbolaget ingår alltid en hastighetsgaranti och vår prisbelönta kundservice med suveräna öppettider, 08-22 alla dagar. Med vår nya Stream-app kan du se ditt tv-innehåll var du vill, när du vill. Oavsett om det är på datorn, surfplattan, mobilen, hemma, fritidshuset eller via Apple TV. Med en Filmbutik och Playtjänster blir din tv-upplevelse dessutom ännu bättre. Ta en tjuvkik!

Alltid hos oss.
Vela, växla eller byt. Med Bredbandsbolaget FLEX kan du byta tv-paket eller bredbandshastighet när du vill, så att du har det som passar dig bäst. Bredbandsbolaget är en del av Telenor. Därför hittar ni oss nu också i din närmaste Telenorbutik om du har frågor eller vill veta mer.

Hjälp med installation?
Vi kommer hem till dig och hjälper till med allt från installation till support så att du får ut mesta möjliga av dina tjänster. Inget krångel. Bara mycket enklare. Läs mer här

LEVERANSINFORMATION

Din internetuppkoppling aktiveras inom 15 minuter efter att du har gjort din beställning.Trådlös router och HD-box skickas med post inom 3-5 arbetsdagar.

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR

Alltid hos oss.
Vela, växla eller byt. Med Bredbandsbolaget FLEX kan du byta tv-paket eller bredbandshastighet när du vill, så att du har det som passar dig bäst. Du kan helt enkelt byta tills du hittar rätt, utan att bindningstiden ändras.

ÖVRIGT

Två av våra tillvalspaket
• Viasat Film & Sport. Hela Viasats film och sportutbud. Viaplay ingår.
• C More Standard. All underhållning från C More. Storfilmer & succéserier.
Just nu. 6 månader fritt. Från och med månad 7 betalar du endast 149 kr/mån och uppsägningstiden är 1 månad.
Bredbandsbolaget - upplev mer!

Bredbandsbolaget erbjuder bredband med höga hastigheter för internetaccess, telefoni, digital-TV och andra tjänster. Vi har idag fler än 475 000 anslutna hushåll och företagskunder. Därmed är vi landets näst största bredbandsleverantör med 25 procent av marknaden. I storstadsregionerna är vi nummer ett!

Bredbandsbolaget är också en av Sveriges största leverantörer av bredbandstelefoni med fler än 200 000 anslutna hushåll. Vårt nät byggs ut kontinuerligt och omfattar idag 2 miljoner svenska hushåll på över 70 orter.

Kundservice

Telefon: 0770-777 000
Öppettider:Alla dagar 8-22
Kontaktvägar: .