Varukorgen är tom

Ladda din fiber med dalakraft

Dalakraft Bredband 100/10 Mbit/s

- Levereras utan startavgift
- Router ingår
- Kundsupport via fjärrstyrning av router

GRUNDERBJUDANDE

329 Kr/mån

Startavgift: 0 Kr Bindningstid: 24 månader Uppsägningstid: 1 månader

Med Dalakraft Bredband kan du utan bekymmer se på dina favoritprogram, samtidigt som dina familjemedlemmar spelar onlinespel, surfar och skickar stora filer. Dessutom är du redan rustad för kommande digitala möjligheter. Den enkla installationsguiden hjälper dig igång. Vår kundkontakt ger svar till eventuella frågor och kan vid behov fjärrstyra din router för felsökning, vilket ger dig snabbast möjliga support.

Router av klass
Dalakraft Bredband inkluderar kraftfull wifi-router från Tilgin, för maximala prestanda och möjlighet till fjärrstyrd felsökning.

Snabbguide för installation
När du tecknar abonnemang sänder vi dig en skriftlig snabbguide för installationen.

Fri support
Stöter du på problem ger Dalakraft Kundkontakt support via telefon och/eller felsökning via fjärrstyrning av din router, förutsatt abonnemang där router ingår.

Mina sidor håller kollen
På Mina sidor hittar du ditt abonnemangsavtal och kan följa din faktura-historik, läsa nyheter och ta del av erbjudanden. För att få samlingsfaktura för el och bredband måste det vara samma juridiska person som är skriven på el och bredbandstjänst.

LEVERANSINFORMATION

Dalakraft AB
Telefon: 0771 48 80 00
Mail: info@dalakraft.se
www.dalakraft.se

Öppettider mån-fre: 08:00-21:00
Öppettider lör-sön: 10:00-14:00

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR

Betalningsvillkor och betalningsalternativ

- Pappersfaktura: 0:- kr/faktura.
- E-postfaktura: 0:- kr/faktura.
- E-faktura: 0 kr/faktura.
- Autogiro: 0 kr vid e-faktura/mailfaktura.
- Bindningstid 24 kalendermånader.
- Uppsägningstid 1 kalendermånad.

Dalakraft Bredband och eventuella tillval faktureras månadsvis i efterskott.
Dalakraft erbjuder samfakturering av bolagets el och bredbandstjänst.

ÖVRIGT

När du tecknar avtal på distans har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Din ångertid börjar löpa från den dag du ingår avtal om tjänsten. Om vi redan levererat tjänsten till dig och du därefter nyttjar ångerrätten ska du betala för den tid tjänsten har varit tillgänglig. Det innebär att du kommer debiteras för de dagar din tjänst varit aktiv.
Vi på Dalakraft har en lång historia som Dalarnas marknadsledande elhandelsföretag i Dalarna. Nycklarna till våra framgångar är många men mest utmärkande är ändå vår höga kundservice som bidragit till långa kundrelationer. Nu är det oss en glädje att få ge samma höga service inom vårt nya verksamhetsområde bredband via fiber.

Kundservice

Telefon: 0771 48 80 00
Öppettider:mån-fre: 08:00-21:00
lör-sön: 10:00-14:00
Kontaktvägar: info@dalakraft.se