Varukorgen är tom

C More Premium

Streama sport, film och serier!

Kampanj:
Halva priset i 3 månader! Ingen bindningstid.

GRUNDERBJUDANDE

449 Kr/mån

Startavgift: 0 Kr Bindningstid: 0 månader Uppsägningstid: 0 månader

Premium - Allt drama på ett ställe

Med C More Premium ser du den bästa svenska sporten med de största svenska ligorna och de mest spännande matcherna live. Se Allsvenskan, Superettan, SHL och HockeyAllsvenskan. Dessutom har vi svensk topphandboll från Handbollsligan och Svensk HandbollsElit samt världens bästa innebandy från Svenska Superligan, för både damer och herrar. Utöver det har vi speedway, friidrott, vintersport, simning, landskamper och mästerskap. Bland vårt film- och serieutbud hittar du flest nya filmer från USA och fler svenska filmer än någon annan TV- och streamingtjänst. Dessutom ingår allt från amerikanska succéserier till svenska favoritserier och spännande dramaserier. För de mindre i familjen finns allt från Astrid Lindgrens klassiker till animerade favoriter och härliga familjefilmer.

LEVERANSINFORMATION

Ditt abonnemang aktiveras normalt inom 1-2 arbetsdagar.

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR

Uppsägningstid: 1 kalendermånad
Bindningstid: 0 månader

Kampanjen gäller endast nya kunder till T3


Ångerrätt

När du tecknar avtal med T3 på distans har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Din ångertid börjar löpa från den dag du ingår avtal om tjänsten. Om vi redan levererat tjänsten till dig och du därefter nyttjar ångerrätten så ska T3 ersättas för den tid tjänsten har varit tillgänglig för dig. Det innebär att du kommer bli debiterad för startavgift samt de dagar din tjänst varit aktiv.

ÖVRIGT

Fakturering
Intervall: Månadsvis i förskott
Pappersfaktura: 39 kr
E-postfaktura: 25 kr
Autogiro: 0 kr
T3 är din norrländska leverantör. Vi erbjuder pålitliga bredbandstjänster, serverdrift och prisvärd telefoni. Vi är specialiserade på dagens och morgondagens internettjänster och förespråkar därför fiber och telenät med mycket god kapacitet. När du kontaktar oss kan du förvänta dig ett snabbt svar och pålitlig support. Ett rejält bemötande helt enkelt.

Kundservice

Telefon: 0770-350 330
Öppettider:Måndag - fredag: 08.00-18.00
Helger: 10.00-14.00
Kontaktvägar: kundservice@t3.se