Varukorgen är tom

DGC Internet 250 Mbit/s

Internet från DGC - bara för företag!

Alla priser exkl. moms
DGC har Sveriges näst största egna nät och är en av Sveriges största leverantörer av datakommunikations- och Internettjänster för företag. Nu finns våra tjänster även i de öppna stadsnäten!

GRUNDERBJUDANDE

1350 Kr/mån

Startavgift: 500 Kr Bindningstid: 12 månader Uppsägningstid: 3 månader

Med DGC Internet 250 Mbit/s får du en stabil och snabb uppkoppling som räcker till för de allra flesta, oavsett om ni lagrar era filer lokalt eller kör alla applikationer i molnet. Enkelt att uppgradera hastighet upp till 1 Gbit/s. Komplettera med våra LAN- och WiFi tjänster för en problemfri nätverksmiljö!

LEVERANSINFORMATION

Tjänsten klar att använda direkt om kunden har egen router. Router med NAT-funktion (ej Wifi) ingår om kunden önskar, skickas ut på begäran från kunden och med leverans inom 3-5 dagar.

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR

Bindningstid 12 månader
Fakturering kvartalsvis i förskott
All utrustning ska återlämnas till DGC om tjänsten avslutas

ÖVRIGT

Tillval:
- Fast IP adress
- Managed WiFi (fjärrövervakad trådlös accesspunkt)
- Managed LAN (fjärrövervakad switch)
- Installation på plats
- Utökad support (helger och kvällar)

Kontakta DGC för mer information och priser, besök vår hemsida www.dgc.se eller maila till info@dgc.se
Vår affärsidé är att leverera skalbara och kundanpassade datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. Vi levererar våra tjänster med hög servicegrad och ett personligt engagemang i våra kunder.

Vår vision är att bli erkända som den bästa leverantören av datakommunikations-, drift- och telefonitjänster till kunder med verksamhet på många platser. Vår tillväxt skall vara lönsam, grön och hållbar.

Vårt huvudmål är att ha marknadens nöjdaste och mest lojala kunder. Vi skall nå det målet genom att leverera högkvalitativa tjänster samt genom att vara en rådgivande partner till våra kunder inom våra kompetensområden. För oss är varje kund en referenskund.

Kundservice

Telefon: 08-506 106 60
Öppettider:Helgfria vardagar 07:00-19:00
Kontaktvägar: servicedesk@dgc.se