Varukorgen är tom

Skydda din dator från hot och virus

Panda Antivirus Pro

Nya Panda Antivirus Pro 2017 är det mest intuitiva och enklaste skyddet att använda för din dator. Installera det och sluta oroa dig över virus, spionprogram, rootkit-program, hackare och onlinebedrägerier.

Kampanj

Kampanj: 3 månader gratis!

0 Kr/mån

Prisbelönta Panda Antivirus Pro gratis de 3 första månaderna!

Startavgift: 0 Kr Bindningstid: 12 månader Uppsägningstid: 1 månader

GRUNDERBJUDANDE

19 Kr/mån

Startavgift: 0 Kr Bindningstid: 12 månader Uppsägningstid: 1 månader

- Skyddar mot alla typer av kända och okända hot
- Skyddar dig mot onlinebedrägerier
- Skyddar dina nätverk mot hackare och intrång

Produkten är säkrare, snabbare och mer omfattande än någonsin.

Chatta, dela foton och videos, surfa, shoppa online och gör bankärenden. När du har installerat Panda Antivirus kan du njuta av det uppkopplade livet utan att känna oro över virus, spionprogram, rootkit-program, hackare eller onlinebedrägerier.

Maxa säkerheten på såväl PC som surfplatta och mobil. Bra antivirusprogram är en investering och vi kan dessutom erbjuda det till en låg månadskostnad. Välj mellan Panda Antivirus Pro eller det utökade skyddet Panda Internet Security som ger dig möjlighet till föräldrakontroll och säkerhetskopiering. Vi bjuder på de 3 första månaderna!

Licensen för programmen omfattar 12 månader.

LEVERANSINFORMATION

Kom-igång-guide och FAQ finner du på länken:
http://www.alltele.se/bredband/plustjanster

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR


ÖVRIGT

AllTele har levererat prisvärda och kompletta kommunikationstjänster sedan 2002. Vi vet vad vi gör och vi gör det bra, något som har gjort oss till en av landets ledande helhetsleverantörer av telekomtjänster.

Om oss
Vi vill inte bara förse våra kunder med prisvärda, stabila och prispressade tjänster. Vi arbetar ständigt för förbättrade marknadsvillkor för våra kunder och slutar aldrig att slåss mot telekomjättarna. Hos oss är den personliga kontakten en självklar utgångspunkt för alla kundkontakter.

• Egen kontaktperson när du har kontakt med kundservice.
• Självbetjäningstjänsten Mina Sidor via webb och app för iOS och Android.

Kundservice

Telefon: 0910 79 80 00
Öppettider:Kundservice: Mån-Fre 8-16.
Teknisk support: Mån-Fre: 8-18, Helg: 10-14
Kontaktvägar: kundservice@alltele.se