Varukorgen är tom

Surfa privat och anonymt!

iGhost XL VPN

Med tjänsten iGhost surfar du utan att några uppgifter sparas om dig. Varken IP-adress eller annan information. VPN-tjänstens krypteringsteknik maskerar din IP-adress och möjliggör privat surf.
OBS! AllTelekunder betalar 49:-

GRUNDERBJUDANDE

69 Kr/mån

Startavgift: 0 Kr Bindningstid: 0 månader Uppsägningstid: 0 månader

- VPN
- 128 bits Blowfish-kryptering
- Säkert protokoll
- Publik ip-adress (Inte din egna)
- Stöd för öppna portar (torrents, e-post etc)

Vi värnar om din integritet och därför får du som AllTelekund plustjänsten iGhost för anonym surf helt gratis utan bindningstid. iGhost använder krypteringstekniken Blowfish 128 bit och ser till att inga IP-uppgifter eller annan information sparas om ditt surfande.

LEVERANSINFORMATION

Kom-igång-guide och FAQ hittar du på länken: http://www.alltele.se/kundservice/bredband/plustjanster/i-ghost

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR


ÖVRIGT

AllTele har levererat prisvärda och kompletta kommunikationstjänster sedan 2002. Vi vet vad vi gör och vi gör det bra, något som har gjort oss till en av landets ledande helhetsleverantörer av telekomtjänster.

Om oss
Vi vill inte bara förse våra kunder med prisvärda, stabila och prispressade tjänster. Vi arbetar ständigt för förbättrade marknadsvillkor för våra kunder och slutar aldrig att slåss mot telekomjättarna. Hos oss är den personliga kontakten en självklar utgångspunkt för alla kundkontakter.

• Egen kontaktperson när du har kontakt med kundservice.
• Självbetjäningstjänsten Mina Sidor via webb och app för iOS och Android.

Kundservice

Telefon: 0910 79 80 00
Öppettider:Kundservice: Mån-Fre 8-16.
Teknisk support: Mån-Fre: 8-18, Helg: 10-14
Kontaktvägar: kundservice@alltele.se