Varukorgen är tom

Gardio hemlarm med kamerabevakning & brandlarm - lägenhet

Gardio hemlarm med kamerabevakning & brandlarm - lägenhet (nu 1000 kr rabatt)

Hemlarm med brandlarm och kamerabevakning, livebilder i mobilen och fria väktarutryckningar vid inbrott. Startpaket med en HD-kamera, lämpligt tex för lägenhet med en ingång.
Nu 1000 kr rabatt på startpaketet (tom Jan 15).

GRUNDERBJUDANDE

189 Kr/mån

Startavgift: 979 Kr Bindningstid: 0 månader Uppsägningstid: 3 månader

Gardio hemlarm med allt du behöver för att skaffa larm till ditt hem. Du installerar enkelt själv på 30 minuter. Snabb leverans, beställ idag larmat imorgon.

Startpaketet
- HD-kamera med motorstyrning, mörkerseende, IR-detektor, intelligent videoanalys, djurfilter, upplösning 1280x720.
- Larmpanel som du sätter på väggen innanför entrén för att larma av och på. 7'' Android surfplatta inkl väggfäste, strömadapter, strömsladd.
- Centralenhet som du kopplar till ditt bredband via medföljande nätverkskabel. Liten och nätt, och utbyggbar för fler funktioner senare.
- Kameralarmskyltar, 6 st dubbelsidiga självhäftande larmdekaler 60x96 mm för fönster, samt 1 st larmskylt 110x176 mm för fasaden / staketet / postlådan.

Abonnemanget
- Mina Sidor för att larma av/på och hantera larmhändelser, se all historik med bilder i loggboken, hantera användare, samt kunna se Live-bilder om det är pålarmat.
- Brandlarmsfunktion som känner igen ljudet från dina brandvarnare och triggar brandlarm med bilder i din mobil.
- Mobilapp för att komma åt Mina Sidor i mobilen, samt snabbt och enkelt hantera larm. Appar för Android och iPhone, och webb-app för Windows Phone.
- Larmnotifieringar via epost, SMS och mobilapp, så att du genast vet om något händer.
- Larmcentral med väktare. Koppling till Nokas larmcentral och väktare. Om larmet går och du vill ha hjälp så trycker du på den röda larmcentralsknappen på telefonen eller datorn, så skickas larmet vidare till larmcentralen (dvs endast om du trycker på den röda knappen). Väktare skickas om det behövs och kostar ingenting om inbrott konstateras (Gardio kan begära att se polisrapport). Om väktarutryckning begärts utan att inbrott kan påvisas så debiteras denna 990 kr.
- Kontinuerliga uppgraderingar med nya funktioner.

LEVERANSINFORMATION

Fri frakt. Vid beställning innan kl 11 har du normalt paketet dagen efter (vardagar) på närmaste DHL service point.

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR

Startkostnad nu 979 kr (normalt 1979 kr)
Månadskostnad 189 kr.
Ingen bindningstid. Tre månaders uppsägningstid.

ÖVRIGT

Mer info om Gardio hemlarm på www.gardio.se.
Gardio är ett svenskt bolag grundat 2010 med målet att erbjuda fler människor möjligheten att äga ett larm med en ökad trygghet, genom ett utvecklat högteknologiskt larm där du har full kontroll över ditt hem utan krångliga installationer. All kommunikation med larmet kan lätt skötas via din smartphone eller dator/surfplatta och där du, om larmet skulle gå ges möjligheten att med en enkel knapptryckning koppla in väktare och/eller ringa 112, men även ha möjligheten att be grannen, föräldrarna eller vännen titta förbi och stänga fönstret man glömt stänga, släcka ljuset man glömt släcka eller hålla ett öga på barnen som kom hem lite tidigare från skolan.

Ett av marknadens mest kompetenta/avancerade larm till ett av marknadens bästa pris. Vi kallar kallar det hemlarms-evolution, en tekniskt mer avancerad larmkamera, en enkel gör-det-själv-installation och billigare månadskostnad.

Kundservice

Telefon: 0775-333 005
Öppettider:Vardagar 08:00 - 18:00.
Kontaktvägar: support@gardio.se