Varukorgen är tom

Panda Antivirus 1 dator

Surfa tryggt!

Kampanj:
Testa gratis i 3 månader! Ingen bindningstid.

Kampanj

Kampanj - Testa gratis i 3 månader!

0 Kr/mån

Just nu: 0 kr i 3 månader! Ingen bindningstid!

Startavgift: 0 Kr Bindningstid: 0 månader Uppsägningstid: 1 månader

GRUNDERBJUDANDE

19 Kr/mån

Startavgift: 0 Kr Bindningstid: 0 månader Uppsägningstid: 1 månader

För att kunna surfa utan att vara orolig för virus och andra otrevligheter bör alla datorer vara skyddade med ett uppdaterat antivirusprogram och en brandvägg.

Panda Antivirus Pro 2016 ger ett kraftfullt skydd mot alla typer av internethot. Det är enkelt att komma igång. Antivirusprogrammet har minimal påverkan på din dator och bandbredd. Använder du e-post, betalar räkningar eller delar med dig av filer på nätet? Inga problem. Installera programmet och surfa tryggt.

LEVERANSINFORMATION

Licens och installationsinstruktioner skickas till dig inom 1-2 arbetsdagar.

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR

Uppsägningstid: 1 kalendermånad
Bindningstid: 0 månader

Kampanjen gäller endast nya kunder till T3


Ångerrätt

När du tecknar avtal med T3 på distans har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Din ångertid börjar löpa från den dag du ingår avtal om tjänsten. Om vi redan levererat tjänsten till dig och du därefter nyttjar ångerrätten så ska T3 ersättas för den tid tjänsten har varit tillgänglig för dig. Det innebär att du kommer bli debiterad för startavgift samt de dagar din tjänst varit aktiv.

ÖVRIGT

Fakturering
Intervall: Månadsvis i förskott
Pappersfaktura: 39 kr
E-postfaktura: 25 kr
Autogiro: 0 kr
T3 är din norrländska leverantör. Vi erbjuder pålitliga bredbandstjänster, serverdrift och prisvärd telefoni. Vi är specialiserade på dagens och morgondagens internettjänster och förespråkar därför fiber och telenät med mycket god kapacitet. När du kontaktar oss kan du förvänta dig ett snabbt svar och pålitlig support. Ett rejält bemötande helt enkelt.

Kundservice

Telefon: 0770-350 330
Öppettider:Måndag - fredag: 08.00-18.00
Helger: 10.00-14.00
Kontaktvägar: kundservice@t3.se