Varukorgen är tom

Bredbandsson Företag 100/100 Mbit

Bredbandsson Företag 100/100 Mbit

Alla priser exkl. moms
Bredband Företag 100/100 Mbit.

GRUNDERBJUDANDE

995 Kr/mån

Startavgift: 500 Kr Bindningstid: 0 månader Uppsägningstid: 3 månader

Bastjänst för ert företag.

Är du osäker vilken hastighet som passar er , tveka inte kontakta oss på 0771-404700.

LEVERANSINFORMATION

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR

Ingen bindningstid!
Uppsägningstid : 3 månader
Startavgift: 500kr

Alla priser exkl.moms.

ÖVRIGT

Bredbandsson erbjuder även switchar och brandväggar från Juniper och Cisco. Kontakta oss för mer information på 0771-404700.
Bredband från Bredbandsson – stabilt och säkert.

Bredbandsson med huvudkontor i Landskrona och lokalt kontor i Umeå. Bredbandsson tar ansvar och det gäller framför allt för dig som kund. Bredband från Bredbandsson levereras ofta genom ditt lokala stadsnät men ni kan känna er bekväma med att vi sköter all dialog och support mot stadsnätet.

Ni kan luta er mot Bredbandsson om ni undrar vilken hastighet på bredbandet som passar er bäst. Ring oss så hjälper vi er.

Support och hjälp längs vägen.

Det bästa sättet för Bredbandsson att ta ansvar för dig som kund, förrutom att leverera en stabil och säker tjänst som även är prismässigt bra, är att se till att just ni får den hjälp och support som passar er. För många är det snabb och rätt hjälp via telefon och för andra är det ett snabbt svar via e-post eller andra kanaler. Luta er mot Bredbandsson.

Kundservice

Telefon: 0771-404700
Öppettider:Support : Alla dagar: 8-17
Ekonomiärende : Mån - Fre 8-16
Kontaktvägar: support@bredbandsson.se