Varukorgen är tom

100/100 Mbit/s + Telefoni Premium

Kampanj på paketet bredband och telefoni

Med fast telefoni från T3 ringer du precis som vanligt, men mycket billigare. Du slipper höga månadsavgifter och sparar tusenlappar per år med våra låga minutavgifter.

Just nu: Halva priset i 6 månader på bredbandstjänsten och vi bjuder på en trådlös telefon!

GRUNDERBJUDANDE

398 Kr/mån

Startavgift: 0 Kr Bindningstid: 18 månader Uppsägningstid: 1 månader

Allt det som vi på T3 gör ska bidra till att skapa ett tryggare internet för våra kunder. För att nå dit utgår vi ifrån vad du behöver och utvecklar vårt erbjudande tillsammans med dig.
JUST NU: Halva priset i 6 månader!

Telefoni
Med telefoni från T3 ringer du riktigt billigt. Som bredbandskund betalar du endast 79 kr/mån för T3 Telefoni (ordinarie pris 99 kr/mån). Läs mer på www.t3.se/telefoni.
JUST NU: Ingår en trådlös telefon vid beställning av T3 telefoni! Ordinarie pris 795 kr.

Du ringer du Sverigesamtal för 0,15 kr/min och mobilsamtal för 0,99 kr/min. Dessutom ringer du för 0 kr/min till andra T3 kunder.

LEVERANSINFORMATION

Hur fort kommer jag igång?

Har du telefoni idag och vill flytta med ditt telefonnummer så beror ditt startdatum på din uppsägningstid hos din nuvarande leverantör, vanligtvis 3 månader. Du får bekräftelse på ditt startdatum via SMS så fort vi får veta exakt datum för din nummerflytt. Du får även en bekräftelse/information via brev från oss, detta inom 5 arbetsdagar.

Har du inte telefoni idag och vill ha ett nytt telefonnummer så är leveranstiden 1-10 dagar.

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR

Ångerrätt

När du tecknar avtal med T3 på distans har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Din ångertid börjar löpa från den dag du ingår avtal om tjänsten. Om vi redan levererat tjänsten till dig och du därefter nyttjar ångerrätten så ska T3 ersättas för den tid tjänsten har varit tillgänglig för dig. Det innebär att du kommer bli debiterad för startavgift samt de dagar din tjänst varit aktiv.

Erbjudandet med 3 månader halva priset på bredbandet gäller endast nya kunder till T3. Läs mer på www.t3.se.

ÖVRIGT

För att kunna använda denna telefonitjänst behövs en speciellt utformad hårdvara för detta. I detta erbjudande så ingår en telefon mot 18 månaders bindningstid.

Vill du teckna tjänsten utan bindningstid? Då kan du köpa hårdvaran direkt från oss. Se priser nedan:
Telefon: 795 kr
Telefonidosa: 695 kr

Frakt tillkommer med 125 kr
T3 är din norrländska leverantör. Vi erbjuder pålitliga bredbandstjänster, serverdrift och prisvärd telefoni. Vi är specialiserade på dagens och morgondagens internettjänster och förespråkar därför fiber och telenät med mycket god kapacitet. När du kontaktar oss kan du förvänta dig ett snabbt svar och pålitlig support. Ett rejält bemötande helt enkelt.

Kundservice

Telefon: 0770-350 330
Öppettider:Måndag - fredag: 08.00-18.00
Helger: 10.00-14.00
Kontaktvägar: kundservice@t3.se