Varukorgen är tom

Fiber City 100/100 Mbit/s

Välkommen till Bredband2!

Alla priser exkl. moms
Snabbt bredband till bra pris och en leverantör som lyssnar på riktigt.
Kontakta våra rådgivare på: 0770-81 10 20

Kampanj

6 månader halva priset!

439 Kr/mån

6 månader halva priset!

Startavgift: 500 Kr Bindningstid: 0 månader Uppsägningstid: 3 månader

GRUNDERBJUDANDE

879 Kr/mån

Startavgift: 500 Kr Bindningstid: 0 månader Uppsägningstid: 3 månader

Med Fiber City från Bredband2 får du:
• Bredband utan trafikbegränsningar
• Driftövervakning varje dag, året runt
• Kostnadsfri företagssupport
• Mina sidor där du kan se fakturor och administrera tjänster
• IP-adressen tilldelas genom DHCP, men en Fast-IP finns som tillval!

Varför Fiber City?
Vår tjänst Fiber City levereras via stadsnätet och ger dig en av marknadens mest säkra, stabila och kostnadseffektiva anslutningar. Samtidigt utgör Fiber City även en perfekt grund i företag vars kärnverksamhet normalt kräver höga hastigheter. Fiber City kan växa i takt med att behoven ökar och har därför blivit populär i både små och stora företag, alla med en sak gemensamt: de ställer höga krav på att tjänsten är kostnadseffektiv.

Varför Bredband2?
Internetstiftelsen har under 2015 analyserat 130 miljoner mätningar gjorda via Bredbandskollens opartiska webbverktyg. Bredband2 ligger i topp bland operatörerna i fibernäten och hade ett av de högsta värdena för att ta emot data samt för att skicka data. Enligt Bredbandskollens samlade statistik var Bredband2 även snabbast i test när det gäller svarstider mellan åren 2008-2014!

Många snackar. Vi lyssnar!
När vi ber våra kunder beskriva oss så säger de att vårt personliga bemötande skiljer oss från våra konkurrenter. I en kundintensiv verksamhet som vår är förmågan att lyssna grundläggande och även nyckeln till vår framgång. Fiberteknik och låga priser finns hos många men företag som faktiskt lyssnar är få.

PS. Våra Telefonitjänster passar dessutom utmärkt ihop med Fiber City.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.
Telefon: 0770-81 10 20
E-mail: sales@bredband2.se

Fakturakostnad företag 0 kr

LEVERANSINFORMATION

Det behövs i regel inget mer än standardinställningar för att använda våra bredbandsabonnemang.

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR

Fakturakostnad företag 0 kr

ÖVRIGT

--
Om Bredband2

Varför skall ni välja Bredband2?

Störst i öppna stadsnät
Med närvaro på över 400 orter och 140 000 kunder är vi den största aktören inom öppna stadsnät. Detta har vi uppnått genom att vara flexibla, på hugget och alltid leverera den bästa upplevelsen till våra kunder.

Vi har kunden i fokus
Hos Bredband2 kommer kunden först och vi strävar alltid efter att ge dig som kund högsta kvalitet samt en effektiv och personlig service. Vår support har öppet alla dagar i veckan, året runt, och nås enkelt via telefon, e-post eller chatt. Vi finns även tillgängliga för frågor över Twitter.

Kraftfullt nät via optisk fiber till företag och privatpersoner
Bredband2 är helt inriktade på bredband via optisk fiber och har byggt upp en organisation med spetskompetens inom området för att kunna tillhandahålla bästa möjliga tillgänglighet, säkerhet och kvalitet. Oavsett om du är en privatperson som vill ha ett tillförlitligt Internet eller ett företag där Internet är avgörande för den verksamhet som bedrivs, gör ni ett tryggt val att välja Bredband2.

Besök gärna vår hemsida för mer information www.bredband2.com

Kundservice

Telefon: 0770-811 000
Öppettider:Öppettider Mån-Fre: 8-19
Lör-Sön: 10-14
Kontaktvägar: helpdesk@bredband2.se