Varukorgen är tom

Ownit Företag Bredband 10/10

Bra kvalité till ett förmånligt pris

Alla priser exkl. moms
Nedladdningshastighet 10 Mbit/s
Uppladdningshastighet 10 Mbit/s

GRUNDERBJUDANDE

450 Kr/mån

Startavgift: 300 Kr Bindningstid: 12 månader Uppsägningstid: 3 månader

Ownit Bredband – Ger dig lite mer
Sveriges nöjdaste bredbandskunder 2014 enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI)
För oss är leverans av bredband ett förtroende mellan oss och våra kunder. Vi skiljer inte på våra företagskunder beroende på antalet anställda, utan vi ser vår viktigaste uppgift i att leverera efter ditt behov. Oavsett hur ert internetanvändande ser ut på företaget, ska du kunna lita på att vi erbjuder den bästa kvalité till ett väldigt förmånligt pris.
Varför Ownit?
• Sveriges nöjdaste bredbandskunder 2014 enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Läs gärna mer om den oberoende rapporten och se vårt resultat här: http://www.kvalitetsindex.se/images/stories/Rapporter/ICT/ski_press_ict_14.pdf
• Vår kundservice är öppen sju dagar i veckan och du får direkt en personlig service. Inga krångliga knappval, du kommer aldrig bli kopplad, ett nummer, en gång!
• Vår tillgänglighet är allt för våra kunder. Vi svarar i snitt under 60 sekunder oavsett ärende!
• Du och ditt företag är igång inom 24 timmar, efter beställning alla vardagar!

LEVERANSINFORMATION

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR


ÖVRIGT

Ownit Bredband – Ger dig lite mer

Sveriges nöjdaste bredbandskunder för andra året i rad enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex).
För oss är leverans av bredband ett förtroende mellan oss och våra kunder. Idag använder vi internet till det mesta, från arbete till studier, från nöje till middagsplanering. Oavsett hur just ditt internetanvändande ser ut ska du kunna lita på att Ownit erbjuder bäst kvalité till bäst pris för dina behov.

Varför Ownit?

Vår kundservice har öppet sju dagar i veckan 365 dagar om året. Du får direkt personlig och kompetent service utan knappval och utan vidarekopplingar. Du ringer helt enkelt ett nummer, en gång. Du får prata med engagerad personal som lovar att alltid kunna svara på dina frågor om våra tjänster. Vi lovar att vara bäst i klassen på service och därför kan du till exempel se våra kötider i realtid på hemsidan.

· Netflix
Enligt Netflix egna mätningar har Ownit bland de absolut bästa värdena mot deras servrar. Det innebär att du som kund hos oss får en Netflixupplevelse utöver det vanliga. Ta del av mätningarna här https://ispspeedindex.netflix.com/country/sweden/

· Välj din hastighet
Som kund hos Ownit i öppna nät kan du välja mellan flera olika hastigheter på bredband, vi har inga bindningstider och du äger själv din utrustning. Inget krångel, bara riktigt bra bredband helt enkelt. Dessutom kan du via hemsidan göra ändringar i ditt abonnemang när du vill och hur du vill beroende på vad du behöver för stunden.

· Sveriges nöjdaste bredbandskunder
Tre år i rad, 2014, 2015 och 2016, har vi fått utmärkelse för Sveriges nöjdaste bredbandskunder av SKI, Svenskt Kvalitetsindex. Något som betyder mycket för Ownit och sporrar oss att fortsätta vara bäst på service.

Besök oss här! www.ownit.se

Kundservice

Telefon: 08 - 525 07 300
Öppettider:mån - fre 08:00 - 22:00
lör och sön 10:00 - 19:00
Kontaktvägar: info@ownit.se