Varukorgen är tom

250/100 Mbit/s

KUNDEN I FOKUS

På AllTele har vi kunden i fokus. Välj oss för snabbt bredband och personlig kundservice!

Kampanj

Kampanj: 6 månader ½ priset!

180 Kr/mån

Just nu surfar du till halva priset i 6 månader.

Startavgift: 0 Kr Bindningstid: 0 månader Uppsägningstid: 1 månader

GRUNDERBJUDANDE

359 Kr/mån

Startavgift: 199 Kr Bindningstid: 0 månader Uppsägningstid: 1 månader

Vi på AllTele har levererat prisvärda och kompletta kommunikationstjänster sedan 2002. Vi vet vad vi gör och vi gör det bra, något som har gjort oss till en av landets ledande helhetsleverantörer av telekomtjänster. Vår erfarenhet gör att vi vet hur viktigt det är att sätta dig som kund i fokus, och alla våra andra 135 000 kunder. Därför har varje AllTele-kund en personlig kundserviceagent som ger dig snabb hjälp och gott bemötande. Vi vet hur viktigt det är med en tillmötesgående och insatt kundservice.

SURFA MED SUPERSNABBT BREDBAND:
Det är inte bara vårt kundbemötande som är av högsta klass. Vårt bredband ligger alltid bra till i Netflix hastighetsmätningar och STEAMs prestandamätningar, vilket är ett mycket gott betyg som vi är glada att få. Om du vill optimera din hastighet ytterligare kan du just nu även kombinera ditt bredband med vår kraftfulla wifi-router.* Läs mer om detta på www.alltele.se

DU ÄR SÄKER MED OSS:
Vi erbjuder tjänster som garanterar din anonymitet och säkerhet. Med den kostnadsfria VPN-tjänsten iGhost kan du välja att maskera din IP-adress så att du kan surfa privat och ostört när du vill. Med det prisbelönta antivirusprogrammet Panda Antivirus kan du släppa oron för virus och onlinebedrägerier. Panda får konstant betyget ledande inom branschen och maxar din dators säkerhet.

VI FINNS FÖR DIG
Vårt mål är att använda vårt kunnande och vår kompetens för att skapa en tjänst som passar dina behov. Vi möter dig där du är och skräddarsyr en komplett internetupplevelse tillsammans med dig. Välj oss om du vill ha stort utbud, prisvärda tjänster, mervärde och gott bemötande.

* Delbetala 69:-/ mån i 12 mån. Annars kan routern köpas för 795 kronor.

LEVERANSINFORMATION

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR


ÖVRIGT

Betalningsalternativ:
- Pappersfaktura: 39 kr/mån.
- E-postfaktura: 19 Kr/faktura.
- E-faktura: 0 kr/faktura.
- Autogiro 0 kr med E-faktura/E-postfaktura.

Villkor:
- 0 månaders bindningstid.
- 1 månads uppsägningstid.
- Kampanjen gäller enbart nya kunder och en kampanj per hushåll.
AllTele har levererat prisvärda och kompletta kommunikationstjänster sedan 2002. Vi vet vad vi gör och vi gör det bra, något som har gjort oss till en av landets ledande helhetsleverantörer av telekomtjänster.

Om oss
Vi vill inte bara förse våra kunder med prisvärda, stabila och prispressade tjänster. Vi arbetar ständigt för förbättrade marknadsvillkor för våra kunder och slutar aldrig att slåss mot telekomjättarna. Hos oss är den personliga kontakten en självklar utgångspunkt för alla kundkontakter.

• Egen kontaktperson när du har kontakt med kundservice.
• Självbetjäningstjänsten Mina Sidor via webb och app för iOS och Android.

Kundservice

Telefon: 0910 79 80 00
Öppettider:Kundservice: Mån-Fre 8-16.
Teknisk support: Mån-Fre: 8-18, Helg: 10-14
Kontaktvägar: kundservice@alltele.se