Varukorgen är tom

BREDBAND 250/100

BREDBAND 250/100

Bredbandet för dig med höga krav på snabbhet. Perfekt om du har flera uppkopplade enheter som samtidigt brukar streama film, ser på play eller laddar större filer!

GRUNDERBJUDANDE

469 Kr/mån

Startavgift: 399 Kr Bindningstid: 12 månader Uppsägningstid: 1 månader

Bredband 250/100 är ett bra alternativ när du har höga krav på överföringshastigheten. Gör du stora nedladdningar, skickar tunga filer och har flera enheter uppkopplade samtidigt är det här bredbandet för dig. Med vår Hastighetsgaranti betalar du aldrig mer än för den hastighet du får.

För beställning, besök www.comhem.se alternativt kontakta Com Hems Kundservice på 90 222.

På www.comhem.se finner du mer information om aktuella spännande erbjudanden och tillvalstjänster som gäller i din fastighet.

LEVERANSINFORMATION

Din beställning kommer registreras så snart som möjligt och därefter får du en bekräftelse från Com Hem.

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR

Erbjudandet gäller nya kunder hos Com Hem. En startavgift på 399 kr tillkommer på Com Hems fasta bredbandsabonnemang. Kostnad för hårdvara vid 12 månaders bindningstid 0 kr. Efter bindningstiden gäller avtalet tills vidare och månadsavgift enligt vid var tid gällande prislista. En månads uppsägningstid. Frakt & Miljöavgift tillkommer med 149 kr på utrustning (ingen frakt om du beställer och får utrustningen av någon av våra utvalda återförsäljare). Lokala tjänste- och prisavvikelser kan förekomma för FiberLAN. För exakt utbud och pris, se comhem.se/fiber. Faktureringsavgift tillkommer med 45 k

ÖVRIGT

Läs mer på www.comhem.se
Com Hem är en av Sveriges ledande leverantörer av bredband, tv och telefoni med närmare 1,9 miljoner anslutna hushåll, vilket gör att vårt tjänsteutbud når 40 procent av alla Sveriges hushåll.

Med vår TiVo-tjänst vill vi ge våra kunder marknadens bästa tv-upplevelse med störst utbud och bäst funktionalitet.

•Höghastighetsbredband med hastigheter upp till 1000 Mbit/s.
•Ett stort utbud av tv-kanaler och TiVo, den mest avancerade tv-tjänsten på marknaden.
•Telefonitjänster för din fasta telefoni.

Mer information hittar du på www.comhem.se

Kundservice

Telefon: 90 222
Öppettider:Öppettider vardagar: 8-21
Öppettider lör- och helgdagar: 9-18
Kontaktvägar: https://www.comhem.se/kundservice