Varukorgen är tom

10 Mbit/s Privat

JUST NU! Höstkampanj - 6 månader halva priset!

Snabbt bredband till bra pris och en leverantör som lyssnar på riktigt. Välkommen till Bredband2!

Kampanj

6 månader halva priset!

119 Kr/mån

Höstkampanj - 6 månader halva priset!

Startavgift: 0 Kr Bindningstid: 0 månader Uppsägningstid: 1 månader

GRUNDERBJUDANDE

238 Kr/mån

Startavgift: 0 Kr Bindningstid: 0 månader Uppsägningstid: 1 månader

• Sveriges snabbaste bredband - enligt Bredbandskollens statistik.
• Topprankade i Internetstiftelsens rapport för 2016.
• Vår kundtjänst är öppen varje dag året runt, ring till oss vi lyssnar!


Sveriges snabbaste bredband!
Bredband2 är den första och enda leverantören någonsin att leverera en snitthastighet på över 100 Mbit/s för att ta emot data, enligt Internetstiftelsens mätningar för 2016. En snabb nedladdningshastighet möjliggör bästa upplevelsen när du surfar, laddar ner filer samt streamar filmer och serier över nätet.

Även när det gäller skickad data hamnar Bredband2 i topp och dessutom är Bredband2 snabbast vad gäller svarstider, 7 år i rad. Vill du därför vara säker på att du får en snabb och stabil tjänst är Bredband2 leverantören för dig.


[b]Nu kan du beställa en trådlös router från Bredband2![/b]
För att kunna utnyttja din internettjänst till fullo och upprätta ett trådlöst nätverk hemma behövs en riktigt bra router. Nu har du möjlighet att hyra en av marknadens bästa routrar från oss. Läs mer om vår trådlösa router på vår hemsida!


Många snackar. Vi lyssnar.
När fungerande bredband kan levereras av många är det vår lyssnarteknik som skiljer oss från mängden. Hos Bredband2 kommer kunden först och vi strävar alltid efter att ge dig som kund högsta kvalitet samt en effektiv och personlig service. Vår support har öppet alla dagar året runt.


Läs gärna mer på vår webbplats,
www.bredband2.com


Att vi värnar om din integritet är en självklarhet

Kampanjer gäller endast nya kunder och en gång per kund

LEVERANSINFORMATION

Det behövs i regel inget mer än standardinställningar för att använda våra bredbandsabonnemang. Utrustning och dator ska vara inställda på att erhålla IP och DNS automatiskt. Vi har ingen inloggning utan internetuppkopplingen är klar att användas direkt.

BEHOV AV TJÄNSTEFÖRDELARE?

När du beställer internet, TV eller telefoni är det möjligt att du behöver en tjänstefördelare (även kallad CPE) från Open Universe. Om det behövs en CPE och du inte redan har en kommer vi automatiskt att skicka ut en med post, alternativt be en tekniker kontakta dig för installation. Om så är fallet kan du lugnt invänta ytterligare information från oss.

VILLKOR

- Månadsvis förskottsfakturering
- Faktura via e-post 19 kr
- Pappersfaktura 39 kr
- Autogiro och E-faktura 0 kr

ÖVRIGT

Spara pengar med Bredband2Telefoni!
Med Bredband2Telefoni ringer du precis som vanligt, fast billigare och över Internet.
Tjänsten kan kopplas både till vanlig hemtelefon och användas direkt genom datorn via headset.
Om Bredband2

Varför skall ni välja Bredband2?

Störst i öppna stadsnät
Med närvaro på över 400 orter och 140 000 kunder är vi den största aktören inom öppna stadsnät. Detta har vi uppnått genom att vara flexibla, på hugget och alltid leverera den bästa upplevelsen till våra kunder.

Vi har kunden i fokus
Hos Bredband2 kommer kunden först och vi strävar alltid efter att ge dig som kund högsta kvalitet samt en effektiv och personlig service. Vår support har öppet alla dagar i veckan, året runt, och nås enkelt via telefon, e-post eller chatt. Vi finns även tillgängliga för frågor över Twitter.

Kraftfullt nät via optisk fiber till företag och privatpersoner
Bredband2 är helt inriktade på bredband via optisk fiber och har byggt upp en organisation med spetskompetens inom området för att kunna tillhandahålla bästa möjliga tillgänglighet, säkerhet och kvalitet. Oavsett om du är en privatperson som vill ha ett tillförlitligt Internet eller ett företag där Internet är avgörande för den verksamhet som bedrivs, gör ni ett tryggt val att välja Bredband2.

Besök gärna vår hemsida för mer information www.bredband2.com

Kundservice

Telefon: 0770-811 000
Öppettider:Öppettider Mån-Fre: 8-19
Lör-Sön: 10-14
Kontaktvägar: helpdesk@bredband2.se